Garantivillkor Viskan Spa

Följ oss:

GARANTIVILLKOR VISKAN SPA

Som ägare av ett Viskan Spa bad skall du känna dig trygg och säker i ditt köp. Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Du som kund kan kontakta Viskan Spa direkt på 0320 - 20 55 95 eller maila service@viskanspa.se Ni kommer då i kontakt med Viskans Spas serviceman som kan hjälpa till med tekniska frågor eller serviceärenden. För snabbast service ska ni ha inköpskvitto och garantinummer tillgängligt. Garantinummer hittar ni antingen i er installations/bruksanvisning eller på en silvrig etikett på elboxen.

 

Till Viskans spabad lämnas följande garantier:

 

10 års ram/stomme garanti

5 års skal garanti mot krackeleringar och missfärgningar

3 års komponentgaranti

 

Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd.

 

Ovan garanti gäller för spabad som används för privat bruk och lämnas av Viskan Spa Sverige AB.

 

Använd endast kemikalier avsedda för spabad. Produkter för t ex pool passar ej och kan förstöra spabadets yta och ingående komponenter!

 

Vid garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för Viskan Spas servicemontör. Det behöver vara minst 50 cm fritt runt om spabadets alla sidor. Vi står inte för någon kostnad förknippad med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

 

Ni är givetvis även välkomna att kontakta oss på WM Pool om ni får problem.

HITTA HIT

Här hittar du var vi finns, våra öppettider och kontaktuppgifter

FINANSIERING

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit