Fördelar med Viskan Spa

Följ oss:

FÖRDELAR MED VISKAN SPA

01.  CE MÄRKNING OCH EMC TEST

 

Det finns ett flertal direktiv som är kopplade till CE-märket. Med CE- märket visar tillverkaren att produkten uppfyller alla väsentliga krav, både i EMC-direktivet men även i andra relevanta direktiv. Viskans Spabad klarar dessa krav! Kolla testresultatet här.

 

 

02.  SITTDJUPET - DJUPARE ÄN KONKURRENTERNAS

 

Att bada ute på vintern är kanske det bästa badet du kan göra. Men då gäller det att du sitter bra och tillbakalutad med vatten över axlarna – annars blir det kallt och tråkigt. Att vi i Skandinavien dessutom är lite längre gör designen och sittdjupet extra viktigt. Det är därför ett Viskan spabad är lite djupare än de andra baden på marknaden – provsitt och testa själv.

 

 

03.  SKALET - MARKNADENS TJOCKASTE SKIVA

 

Det viktigaste på ett spabad är skalet. Odiskutabelt. Därför har Viskan Spa valt att satsa på marknadens tjockaste skalskiva, från den bästa leverantören. Skalet är 7 mm tjockt att jmf med normalt 3,2 mm och förstärks med flera lager av polyuretan (PUR) för maximal styrka. Detta reducerar även ljudet samt fungerar som ett extra lager isolering och är mycket bättre för miljön än traditionell glasfiberförstärkning.

 

 

04.  RENT VATTEN - RENARE ÄN DRICKSVATTEN

 

Ett friskt och rent vatten är en förutsättning för att du ska kunna njuta och trivas med ditt spabad. För att uppnå så rent vatten som möjligt med minimalt användande av diverse kemprodukter, så har Viskan Spa tagit fram ett unikt system; Aqua Clear System. Här är de unika med antibakteriell slang, AOP – avancerad oxiderings-process (ozon och UV-C ljus som när det kombineras rätt skapar den kraftfullaste, icke kemikaliska, reningen av dricksvatten), kraftfulla filter och en energisnål och programmerbar cirkulationspump.

 

 

05.  LOCKET - MARKNADSLEDANDE

 

Viskan Spa har även ett av marknadens i särklass bästa lock – och värmen stiger ju som bekant uppåt. Viskans lock är tjockt och gjort av en högdensitetscellplast, som till skillnad mot de flesta övriga premiumlock på marknaden, även har mycket god isolationsförmåga efter några år.

 

 

06.  UNIKT DRIFTSÄKERT SYSTEM - LÅNGA VARMA BAD ÅRET OM

 

Viskan använder Balboa watergroup som leverantör av styrsystem. Förutom att de valt att använda titaniumvärmare, för längre livslängd av värmaren, på de flesta av sina spabad, har Balboa också tagit fram ett unikt styrsystem för dem. Viskan är de enda som har Balboas senaste och mest driftssäkra system, där du kan köra massagepumparna samtidigt som värmaren värmer ditt badvatten. Detta är ett måste i vårt nordiska klimat. Om inte tappar vattnet temperaturen mycket fort - oavsett vilken isolering du har i sidan på badet.

 

 

07.  ISOLERING - ENERGISNÅLA OCH SP-TESTADE

 

Viskans spabad är dokumenterat energisnåla, tack vare flera lager av isolering och luftbarriärer likväl som värmen återanvänds från spabadets pumpar. En annan fördel med isoleringgen är att spabaden är mycket servicevänliga och lätta att sköta, vilket kan spara dig många tusenlappar i framtiden. Låg energikostnad + servicevänligt = bästa möjliga driftsekonomi.

 

 

08.  KVALITETSKOMPONENTER - DETALJER AVGÖR SKILLNADEN

 

Det är de små sakerna som tätningar, o-ringar, packningar och till och med silikon och lim som gör en stor skillnad. Att använda rätt produkter för rätt ändamål är helt avgörande för hur väl ditt spabad kommer att hålla. Viskan använder Vitontätningar till pumparna vilka är ca fyra gånger bättre än traditionell EPDM- tätning. På flertalet av spabaden används en mycket säkrare monteringsmetod gällande massagejetsen som eliminerar silikon och muttrer och därmed läckage på grund av för dålig eller föråldrad silikon och/eller plastmutter.

 

 

HITTA HIT

Här hittar du var vi finns, våra öppettider och kontaktuppgifter

FINANSIERING

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit