Om Miami Pool

Följ oss:

Pool Lagoon
Pool Oval
Pool Rektangel
Pool Rund

Miami Pool

 

Miami Pool är vad som händer när norrländsk hantverkartradition möter en aldrig sinande innovationslusta. I 50 år har målet varit att göra poolmodellerna mer intressanta utan att någonsin rucka på kvaliteten. Genom att erbjuda långsiktig och personlig service via oss återförsäljare, stor flexibilitet i utbudet och marknadens mest stabila poolstommar blir din nya pool en hållbar investering för både din fritid och värdet på din fastighet.

Miami Pool

Designa

din egen pool

Miami Framework - framtagen för att stå stabilt i det nordiska klimatet.

 

Miami Framework är tillverkad i stålplåt med ytbehandling av Magnelis – samma ämne som används vid tillverkning av vägtrummor och skyddsräcken där det krävs extremt hög motståndskraft mot korrosion. Faktum är att Magnelis bjuder på upp till tio gånger bättre korrosionsskydd än vad traditionella galvaniserade produkter gör. Resultatet är en poolstomme som du kan lita på. Lång tid framöver. Detta är vi så säkra på att Miami Pool lämnar 25 års materialgaranti på stommen och fem års garanti på linern.

Passar någon av våra standardlösningar eller vill du ha något unikt?

 

Formen på den färdiga poolen går tack vare det moduluppbyggda systemet att variera i det oändliga. Du kan därför få exakt den design du vill ha om du inte nöjer dig med våra standardmått. Om du gör det så kan du direkt gå in och välja form och storlek på Miamipools hemsida. Glöm inte välja oss som Återförsäljare. Annars föreslår vi att du skissar lite för hand och sedan kontaktar du oss så ser vi till att din dröm blir sann.

Byggt

för att hålla

Gå in på Miami Pools hemsida och

bygg din egen pool

HITTA HIT

Här hittar du var vi finns, våra öppettider och kontaktuppgifter

FINANSIERING

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit