Liner

Följ oss:

Dags att byta liner?

Erfarenhet och kvalitet


Våra poolliner produceras i Timrå av personal med stor erfarenhet av linertillverkning. Där finns det erfarenhet av linertillverkning sedan 1973. Vi använder folie från Renolit som är marknadsledande när det gäller PVC-folie för poolliners. Alla våra liners tillverkas i folie med tjocklek 0,75 mm. Hos oss kan du välja mellan liners i hela 13 olika färgvarianter, sju enfärgade och sex mönstrade, allt så att du ska hitta den variant som passar just dig och din trädgård bäst.Passar någon av våra standardlösningar eller vill du ha något unikt?

 

Vi tillhandahåller alla typer av poolliners: rektangulära med plan botten, rektangulära med djup- och grunddel, runda, ovala och fritt formade i storlekar upp till cirka 15 x 25 meter. Vi kan även tillverka skräddarsydda liners till befintliga pooler. Givetvis installerar vi linern till er också om ni inte fixar det sjäva. I samband med ett linerbyte är det lämpligt att kolla över poolen och se om det är fler detaljer, typ packninar och anslutningar som behöver bytas. Vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök hos er och går igenom allt innan beställning. Kontakta oss för mer info.

Linerprover


Det kan vara svårt att få en riktig känsla för hur respektive färg ser ut i verkligheten då man tittar på datorn. Därför har vi prover på alla våra liners i butiken. Vi kan även ombesörja så att du får linerprover hemlevererade till dig. Nedan hittar du bilder och miljöbilder på våra liners.

Våra linerfärger

Miljöbilder

HITTA HIT

Här hittar du var vi finns, våra öppettider och kontaktuppgifter

FINANSIERING

Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit